Tag Archives: Venona Vata

Bisedë me kangëtarin, kompozitorin, poetin dhe publicistin Gjokë Vata

… Kur humnerën e territ ta ndriçojnë talenti dhe sytë e mendjes… Bisedë me kangëtarin, kompozitorin, poetin dhe publicistin Gjokë Vata Nga Pjetër Logoreci Tuj lexue për jetën dhe veprën e muzikantes së verbën austriake Maria Theresia Paradis, mbi famën e saj si pianiste, kangëtare, kompozitore apo pedagoge muzike, m’u duk sikur jeta e saj më

Continue Reading →

Kafe Virtuale me Venona Vaten – Data 25 Mars 2014

Kush e mendonte se nji ditë do t’kisha rastin me thanë dy fjalë për Venonën që shum e kam vlersue tue fillue që prej nji moshe të re… Venona Vata, nji vajzë shumë e talentueme e cila trashigon artin e babës s’vet, Gjoke Vata, të cilin të gjith e njofim për talentin e tij si

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(745)

Arkiva