Nuk eshte turp te flasesh dhe per nje turp nga Ylli Halilaj

Nuk eshte turp te flasesh dhe per nje turp. Eshte pjese e historis per te xane mend. Turp i vertete per sportin ne Shkoder, per organizatoret, drejtuesit e klubit per basketbollin, per ate sport aq te dashur qe ka mbushur gjithmone shkallet e sallave  sportive te lojrave me dore e ka brohoritur me entuziazem. E

Continue Reading →