Dedikim per Lec Balcen – nga Zamira Smajli

“Hapa- dollapa, kush është fshehur prapa Genci, Ermira, ja Beni, Zamira të gjithë i gjeta mungon Ciljeta” …Dhe vazhdojnë  vargjet e kengeve pë r femijë. Më  kujtohen ndë rsa sjell ndë r mend femijerinë  dhe korridoret e shtepisë  së  pionierit (ish- shtepia Kakarriqve) dhe befas disa tinguj fizarmonike me vinë ambel e, qëtë sisht në

Continue Reading →