Tag Archives: Zef Nacaj

Interviste me Zef Nacaj

Interviste me Zef Nacaj Shkolla juej fillore? Shkolla Tete vjecare Vermosh. Ne ate kohe, Kelmendi nuk kishte kuadro te vetet dhe gjith mesuesit vinin prej Shkodres. Kujtoj shume mesues te mire por qe me ka mete ne kujtese per dashamiresine dhe zotnillekun e tij ka kene Jonuz Rroji. Kujtimi i preferuem i fëminisë?               Ne shpine

Continue Reading →

‪#‎PerShkodrenUneNgreZanin‬ © Zef Nacaj

Kure mendon me shkru nje postim tek kjo rubrike e bukur dhe e nevojshme per Shkodren,gjaja e pare qe me vjen ne mend asht:Ide te bukura e te nevoshme Po dalin e diskutohen,por mos Po hape a shume dhe pak prej tyne do te gjejne rrugen e realitetit! Megjithate ,shprehja e ideve e rrahja e mendimeve te tilla dicka te mire ka me pru.
Shume nga idete ne qe jetojme jashte nuk e kena te zorshme me I gjete por mundesite e realizimit Jane te diskutueshme per kushtet e mentalitetet tona.
Une kam deshire te sjelle ketu ate qe realisht asht e realizume ne Hollywood boulevard ne Los Angeles!
Perjetimi I artisteve te medhenj qe ka nxjerre Shkodra ne nje obelisk apo me yje ne trotuar sic mund te jete rruga prej tek dugajt e te kisha e madhe apo edhe ne forme tjeter te propozume prej diskutimit te idese mund te ishte ne nderin e gjith brezave.

© Zef Nacaj – Referenca http://goo.gl/QCwxKr

Continue Reading →

Numri i shikimeve

(88)

Arkiva