Tema diskutimit Mars 2016

Time posted: Thursday, March 10th, 2016 3:32 pm

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Ftojmë anëtarët e grupit PerShkodren të na dërgojnë në inbox, tema diskutimit të fushave të ndryshme, tema që prekin zemrën dhe mendjen, tema që sensibilizojnë, të cilat ma vone do ti postojmë në mënyre të organizueme, në nji kohë të përshtatshme nga njena teme në tjetrën. Kena besim se intelekti e ndjeshmenia juej, ka me e terheke vëmendjen tuej për nga drita, për nga e drejta.

Klikoni linkun e maposhtëm për tu azhornue me të gjitha temat e diskutimin.
https://goo.gl/uclfFI
E vlersojmë pa mas zanin tuej të lirë dhe konstruktiv.

Ju faleminders!
Stafi PerShkodren