“Wavy Blinks” (Mixed Media mbi qelq) – Olta Dokle

Time posted: Sunday, October 5th, 2014 6:03 am

Share on Facebook35Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Koleksioni “Wavy Blinks” (Blice në valë)

OCLECTIC nga Olta Dokle

Materialet e përdoruna: Shishe dhe kavanozë qelqi te riciklueme, bojna qelqi/Vitrazh 3D, dhe gure kristali.

 

1. “Wavy Blinky Night” (Nate Blicesh në Valë)
2. “Wavy Rainbow Blink” (Blice Ylberi në Valë)
3. Wavy Milky Blink” (Blice Qumshti në Valë)

olta-10

 “Wavy Red  & Blue Blinks” ( Blice të Kuq e Blu në Valë)

olta-11

“Wavy Tiny Blinks” (Blice të Vogla në Valë)
olta-32


Shkelqim i kristaltë, derdhur me dallgë

ma shkumëzon buzëqeshjen  e syve
shkendijë për shkendijë
valë për valë.

OD